Arbatos

MIRŪNOS arbatos iš laukinių pievų žolynų, miško ir daržo gėrybių – tai ne tik gėrimas, tai kelionė per laukus, miškus ir pievas, surinktų gėrybių aromatas ir gyvybė puodelyje. Šios vaistažolių arbatos yra tikras gamtos stebuklas, kviečiantis patyrinėti gamtos skonį, spalvas, pajusti jos galias.

Mirūnos arbatos

Skaityti apie arbatas

Kuo naudinga fermentuota arbata ?

Svarbu išdžiūvus lapams neišsigąsti beveik juodos jų spalvos, nes kaip tik taip atrodo teisingai fermentuoti ir išdžiovinti lapai.

Fermentuotos arbatos yra gaminamos specialiu fermentacijos procesu, kuris suteikia šioms arbatoms ypatingą skonį, aromatą ir savybes. Fermentuotų arbatų nauda gali būti įvairiapusė ir priklauso nuo konkrečios arbatos tipo. Štai keli bendri privalumai, kurie siejami su fermentuotų arbatų vartojimu. Turi daug antioksidantų, turi karujospūdį reguliuojantį poveikį, padeda reguliuoti virškinimo procesus. Kai kurios fermentuotos arbatos gali padėti palaikyti energijos lygį ir turi mažą kofeino kiekį. Antioksidantai esantys fermentuotoje arbatoje gali padėti stiprinti imuninę sistemą ir padėti organizmui kovoti su infekcijomis, gerina koncentraciją ir atmintį. Kai kurios fermentuotos arbatos gali turėti raminamąjį poveikį ir padėti sumažinti stresą bei nerimą.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad fermentuotos arbatos gali turėti skirtingus poveikius priklausomai nuo jų rūšies ir sudėties.

Laukinių augalų įvairovė

Mirūnos laukinių augalų arbatos susideda iš įvairių gėrybių, tokių kaip kiaulpienių šaknys, dilgėlių lapai, rožės žiedlapiai, levandos žiedai, raudonasis dobilas, jonažolės žiedai, medetkos žiedai, jazmino žiedai, saldymedžio šaknis, pušų spygliai ir pumpurai ir daug kitų. Kiekvienas augaliukas atneša į puodelį savo unikalią pagalbą ir natūralų kūno budinimą.

Gamtos dovanos

šios arbatos suteikia galimybę pasimėgauti gamtos dovanomis kiekvieną dieną. Jos gali turėti raminančių savybių, palaikyti imuninę sistemą ar prisotinti organizmą antioksidantais, esminiais vitaminais ir mineralais.

Skonio pramogos

laukinių augalų MIRŪNOS arbatos siūlo išskirtinį skonių derinį, kuris gali būti švelnus, gaivus ar net pikantiškas. Tai yra puikus būdas praturtinti savo kasdienę arbatos patirtį ir pasinerti į natūralių skonių pasaulį.

Skonio ir savybių transformacija

didžioji dalis Mirūnos arbatų yra fermentuotos. Augalų fermentavimas yra sena ir įdomi technika, kuri ne tik praturtina arbatos skonį, bet ir suteikia naudos sveikatai. Šis procesas leidžia augalams subtiliai transformuotis, paverčiant juos maistu, kuris gali džiuginti ir teikti naudos organizmui. Kaip tai? Augalų fermentavimas yra biologinis procesas, kurį valdo mikroorganizmai, tokie kaip bakterijos, fermentai ir kt. Šie mikroorganizmai naudoja augalų medžiagas, paverčiant jas į naujas chemines medžiagas. Proceso metu gaminami fermentai, organiniai rūgščių ir kitos biologiškai aktyvios medžiagos, kurios praturtina augalus ir prideda naujų skonio ir savybių niuansų.

Spalvos ir grožis

Arbatų grožis neapsiriboja vien tik skoniu. Jis slypi ir spalvose, kurios šviečia kiekviename gurkšnyje. Pasinerti į arbatos ritmą yra keliauti per spalvų ir skonių kraštus, išgryninant grožį, kuris skleidžiasi per rožių, medetų, levandų ir kitų žolynų spalvas.

Kasdienis arbatų ritualas

Pripildykite savo puodelį laukinių augalų MIRŪNOS arbatos ir leiskite sau padaryti mažą pertrauką. Kai gurkšosite šiuos gamtos gėrimus, jausitės kaip dalis gamtos, prisilietę prie lauko kvapo ir miško gaivumo.